9 juli 2012

Vilken skitdag!

Verkligen en riktig skitdag! Jag är glad att den snart är över! Vi upptäckte igår att det va något vajsing med strömmen här hemma. Slog man på för många elektriska grejer så slog jordfels brytaren av allt. Och idag så funkade det inte ens att sätta igång spisen eller micron :/  Så vid tretiden kom en elektriker och kollade på det och det visade sej va felkopplat i elcentralen, och att det har varit så sen vi flyttade in. Fast att det inte har märkts fören nu. Mycket märkligt.
Sen har det ju som sagt va regnat lite de senaste dagarna, vilket har resulterat i att vår vattenbrunn har typ blivit översvämmad. Så vattnet smakar jord.... *blä*. Vilket i sin tur tyvärr har resulterat i att vår lilla lilleman har fått ont i magen och bajsar i tid och otid, sådär 8gånger på en dag :(

Jomen så atte....annars går det  bra nu :)

Nu ikväll fick jag till en riktigt underbar PW med en hel del jogging! Skönt att "avreagera sej" efter en sån här skitdag! Så nu sitter jag här och eftersvettas och undrar om vi inte ska kolla på nån riktigt bra film ikväll.

Är det någon som har sett nån bra film på länge? Ge mej gärna tips då!

Det ska bli spännande att se hur vågen står till på onsdag, det känns så himla bra för mej just nu :)

Nähä, nu lite sittups och sen några rumplyft!

Tjingeling!!

Inga kommentarer: