bild och recept lånat här |
Lägg en torskfilé i en smord form. Salta, peppra och stänk på citron. Strössla på skalade räkor och strö över rikligt med dill.
Rör ihop 2 – 3 dl grädde, 1 tsk sambal oelek, riven ost och en äggula och slå det över fisken.
Rör ihop 2 – 3 dl grädde, 1 tsk sambal oelek, riven ost och en äggula och slå det över fisken.
Gratinera i 225 grader tills fisken fått fin färg, ca. 20 minuter.
Snabbt, enkelt och supergott!
Hoppas det blir bra!
Jag kommer nog bara ha förvälld broccoli till mej och kokt potatis till övriga i familjen!
6 kommentarer:
Perfekt, satt och tänkte på fiskrecept igår med torsk i ugn, och hade ingen fantasi alls. Vi gör alltid den gamla vanliga med torsk, grädde, tomater och purjolök. Nästa gång får det bli detta recept :)
Ps. Vad duktig du är!!!! :)
Visst lät det gott! :) Vi gör oxå alltid samma. Antigen Chrilles recept med curry, eller mitt med typ bara grädde och citronpeppar eller liknande....Tack hörrö! :)
har oxå tänkt o ha fisk denna vecka, ska nog prova ditt recept för det lät gott. kram på er/ svärmor
Visst gjorde det det Ingegerd! Chrille vill gärna laga ill receptet med curry, som du lagade förr säger han :)
Ser gott ut!
Det va supergott!! Jag rekommenderar verkligen att testa!
Skicka en kommentar